Sandra Juanola

ASSESSORIA COMPTABLE I FISCAL

.

L’objectiu de l’assessoria és oferir un servei integral i adaptat a les necessitats dels nostres clients.

 

SERVEIS:

· Assessorament Comptable i Fiscal: confecció de totes les declaracions periòdiques, preparació i legalització dels llibres oficials, confecció i dipòsit dels comptes anuals al registre, assessorament i representació davant la Inspecció de Tributs i altres òrgans competents.

· Assessorament Laboral: liquidacions de les obligacions formals (altes i baixes a la SS, contractes de treball…), confecció de les nòmines i rebuts salarials, representació davant la Inspecció de Treball.

· Assessorament Mercantil: constitució de noves societats, inscripció de documents al Registre Mercantil i de la Propietat, marques i patents, liquidació impost transmissions patrimonials i actes jurídics documentats.

· Comptabilitat integral: us portarem TOTA la comptabilitat per així optimitzar recursos.

· Gestió total empresa: necessiteu una secretària però no podeu pagar un sou enter? Doncs ens desplacem a la vostra empresa i us fem totes les gestions necessàries (factures, pressupostos, comptabilitat, gestions vàries), tot a mida segons les vostres necessitats.

· Gestió total autònoms: ets autònom? Dedicat a fer rendir el teu negoci que nosaltres ens encarregarem de tota la resta.

· Declaracions de la renda i del patrimoni

.

Horari: 8:45h a 16:30h · Tel. 696 52 31 44 · correu-e:

Copyright © 2013
Olot Grup Assessor S.L. Auxiliar Assessor de Verdaguer i Serrat Associats, S.L. (Corredoria d’Assegurances)