Qui som

OLOT GRUP ASSESSOR , Assessors en Assegurances actuem sota la figura de Col·laborador Extern de la Corredoria d’Assegurances VERDAGUER I SERRAT ASSOCIATS, S.L. amb seu i domicili social a L’Esquirol.

L’ experiència de VERDAGUER I SERRAT ASSOCIATS en el món de les assegurances es remunta a mitjans dels anys cinquanta. Els més de 60 anys d’experiència en la professió, la inversió constant en noves tecnologies i la formació continuada dels nostres professionals, ens permeten donar un assessorament adequat a les seves necessitats.

La condició empresarial de Corredoria d’Assegurances juntament amb la xarxa d’auxiliars externs assessors ens permet oferir productes de moltes companyies asseguradores però actuant amb total independència enfront d’aquestes.

Verdaguer i Serrat Associats està autoritzada pel Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de  l’autorització administrativa J119GC.

Es disposa de l’assegurança de responsabilitat civil i de la capacitat financera conforme amb el que es disposa en l’article 15, e) i f) de la Llei 26/2006, de 17 de juliol.

La nostra organització està formada també per altres auxiliars externs assessors, degudament autoritzats e inscrits al registre del departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb la llei del contracte d’assegurances.

Aquests auxiliars són i estan ubicats a:

» BROKERS ViC  -  Vic

» AGIL ASSESSORS  -  Prats de Lluçanès

» MARTA BAURIER  -  Roda de Ter

EL QUE VOSTÈ NECESSITA PER ESTAR TRANQUIL

» Experiència: Els nostres inicis en el camp de la mediació d’assegurances es troben a mitjans de la dècada dels 50. Per això ens avala una experiència de més de 60 anys.

» Coneixements: La nostra empresa compta actualment amb tres tècnics titulats en la mediació d’assegurances, que s’encarreguen d’efectuar l’avaluació dels riscs i realitzar les propostes més adequades en l’àmbit assegurador.

» Assessorament: La nostra política es basa en donar la millor cobertura de Servei al client. El tracte personalitzat, la supervisió continuada del risc assegurat i la qualitat  són la base del nostre servei.

» Productes: Disposem d’una gran gamma de productes per cobrir totes les casuístiques en col·laboració amb les entitats asseguradores nacionals i internacionals de més prestigi.

» Tecnologia: La nostra infraestructura està dotada de tecnologia d’última generació tan en l’àmbit de l’equipament informàtic com en allò que es refereix a aplicacions informàtiques específiques per a la gestió d’assegurances. Això ens permet poder portar un control del client, dels riscs que tenim assegurats i agilitzar els tràmits en la gestió de sinistres.

Copyright © 2013
Olot Grup Assessor S.L. Auxiliar Assessor de Verdaguer i Serrat Associats, S.L. (Corredoria d’Assegurances)